hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





Alhamdulillah:")
Friday, December 24, 2010

Any Comments? :O 0awesome peeps
assalammualaikum dan selamat pagy=='. ehee.hary nie intan ade happy news nak sharing sharing ngn korg.alaa, satu malaysia tahu hary nie kitorg dapat result.Alhamdulillah, akhirnye, selepas 15tahun ak struggle nak pass exam nie, akhirnye, ak dapat jugakk keputusan yang memberansangkan.*berase parok=='. sebenarnye, ak dah tahu ebeh awal la, malam sebelum result nie kua. waktu tuh, ade la sorg mamat nie tibe approach ak katt FB, dye cakap ak dapat 8A==. ak pon dengan rase pelik bin ajaib nye, mati mati engt ahli nujum dari bosnia yang sedang meramalkan mase depan ak. HAHA. papejelah, back to the story, so die pon cite lahh, ayah die yang keje katt JPN, so die tahu la result budak budak PMR. anyway, ak tetap nak ucapkan terime kasih yang teramat banyak katt ARIF STIFLER, walaupun sye tak kenal awk:). okay!:). tadik waktu nak announce name sorg sorg, dup dap jugak la walaupun dah tahu kan? ye la. walaupun dahh tahu, tapy, yang sahih nye belum dapat lagy. so, ade jugak la rase nak terberak,tersembelit katt ctuhXD.papepon,Alhamdulillah dan syukur sbb ak berjaye achieve dan usahe ak selame nie berbaloi;)utk kawan kawan ak yang sukses tuh, CONGRATS. YOU'RE THE BEST:). kalau yang kecewa tuh, korg teetap dah lakukan yang terbaik, dan teruskan berusahe:D. eh,eh, ak baru perasan ak nie dah macam pakar motivasi=='. papejea lahh. ha, nie ak tepek result ak katt bawah ne. bukan riak mahupun bangge, hanya ingin berkongsi kegembiraan dengan anda:)



 written by:Wan Intan Nadiah binti Borharuddin<3


1:07 AM