hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





kemenangan milik MALAYSIA:D
Wednesday, December 29, 2010

Any Comments? :O 0awesome peeps
hampir sejam setengah ak duduk depan kaca TV, sambil terjerit, terpekik bagai org dirasuk setan=='. akhirnye usahe ak berbaloi kerane MALAYSIA buat julung kalinye telah memngi PIALA AFF SUZUKI dgn berbekalkan agregat4-2:D! huh, hamekk nak kao, kalau sebelum sebelum ne, takde org nak layan time malaysia masuk padang, hary nie, start pukul 8malam, abg,akak,atuk,nenek,moyang,monyet,cucu,cicit, segale sepupu kerabat diraje mengadap RTM:D. hasil usahe sepasukan anak anak muda dr Malaysia setelah bangkit dari kekalahan pertame dr Indonesia mmg patut diberi pujian. whoah! tak dilupekan, penjage golnye,KHAIRUL FAHMI yang sekarang ne mcm pisang goreng panas disebabkan kecekapan+kegantangannye dalam menjage ketat pintu gol malaysia. kalau tak caye, bukak laman sesawang FB sekarang, sume kawan ak kemaruk khairul fahmy tuh. TAHNIAH kepade safee sali krn telah menyumbat 5gol dan dijulang sebagai penjaring terbanyak perlawanan kali ini.kpd K.Rajagobal, ur the BEST! skuad pimpinan anda mmg menyerlah:). kepada skuad Indonesia, menang dan kalah adat permainan. kemenangan kami kali ini bukan kerana kami menggunakan jurus ninja/ilmu guna guna/laser panahan mate==' dan seangkatan dengannye. semuenye hasil usahe skuad pimpinan rajagobal sendirik.jgn disebabkan perlawanan ini, hubungan nenek moyang kite makin renggang. pandanglah ke arah kebaikan yang dapat kita lihat, iatu semangat kesukanan kedue-due pihak dan bukan lah keburukan yang perlu diisukan.tengok bawah tuh, ak tepek gamba skuad kebanggaan negare:)

  
sekian dan salam satu Malaysia dr sye
Wan Intan Nadiah binti Borharuddin,
*pembace berite sukan bertauliah kegemaran anda.XD

11:27 PM