hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





versi BM XD
Tuesday, December 21, 2010

Any Comments? :O 0awesome peeps
assalammualaikum kwn kwn.HAHA:D mmg awkward gile ak tulis post ne. sebab ne first post ak tulis dalam BM. yea la. sebab kwn ak ramai cakap'alaa intan, asal kao tulis BI. down mood ak nakk bace=='.*ceh intan. perasan lahh kao.bajekk ramai jea y nak bace blog kao y suam suam kuku kao nieXD.so, ak decide, ak nak mixx jea. bole kan?kan?kan?:)nak cakap mende haa. tadikk sebelum ak nak update blog ne, banyak jea idea dok berpusing dalam otak ak nie. bile nak tulis jea, semue ilang dibawe angin kuskus=='.haih, ta kesah la, due harikk jo lagy nie nak pi amek result wehh, dupdap dupdap jantung ak nie macam baru lepas lari maraton==. ak bukan mende, segan la nak gy sekolah. al-maklumlahh, dah lame takk jumpe diorg. HAHA. kalau kwn ak bace post ne, ade dahh ak rase yang bertempiaran lari dok pi amek tong. muntah demam bace post ak nie. silap silap, tak amek result diorg gare gare post ak nie.HAHA.ak nie bukan hapee, luar nampak jea steady, bak kate peribahase malaya'muke tembok, muke konkrit, muke ayu'? aik==' yang hujung tuh tetibe jari jemari ak nie menggedik gelenya tertaip ngn sendrynye.HAHA. sebenarynye kalau ikutkan hati, lutut ak ni dah mcm park-ji-sung parkison dahh. pemalu lahh katekan.dah, dah! cukup kao promote dirik kao katt cnie ==. anyway, ak nak story mory bawak lorry katt korg korg,ade la. satu malam nie. agak agak due ary lepas lahh kan. kitorg sefemily nie, tak tutup lubang katt dapur yg menjadik laluan rahsie tikus dok pecah masuk rumah ak nie. waktu tuh dalam pukul tige pagi gak la.akk ak nn ak dok membesarkan bijik mate, al maklumla, online dalam gelap and adek ak tido depan tv.tibe tibe jea, mucul lah makhluk pemusnah no. satu padi malaysia katt kedah nie A.K.A tikus, dok masuk ke dapur ak.ak pon ape lagy. tekejut beruk/babun/etc. HAHA. adek ak yang tido pon terjage la.mane tak nye, ak dok jerit sebelah tempat die tido jea==. tak lame pas tu, ak bukak la TV3. siaran ulangan melodi la pagi pagi bute.nak tak nak,tengok jea la.tgh syok syOk tgk, ak perasan la sorg mak nyahh yand ade katt melodi tuh, HAHA.femes kao. jangan maen maen. die pena pgy audition utk mentor musim keempat kalau tak silapp ak.HAHA. ak dengan selok galoknye pon kasi tao la akak ak yang duduk sebelah ak tgh dok berfacebook pagy pagy bute tuh. HAHA. yang nie part yang buat ak ketwe smpi ak jatuh kerusi.perbualan nye macam nie jugak la:

intan:'weh.,bazilah,bazilah!'
bezy*(Akak):'warghh! terkejot ak. tkus kea?!!!'
*adek ak terkejut sambil membawe bantal bertempiaran lary kesan kesini.
lelen(Adek):"WAAA!tikus. AAAAA!AAAAA!tikus mane?!mane?!


HAHA.gile kao. ak boleh rase gegaran7skala ritcher adek ak terpekik dalam rumah sambil belari membawe bantal busuk die kehulu kehilir. mak, abang ak ape lagy. terus kua bilik la. tengok mende yang terjadik.ak nie dah tak pikir mende doh mase tuh, gelok sampai terguling jatuh dari kerusi. mende laen yang ak suruh tengok, mende laen pulak y diorg pikir.HAHA. bangang jea ak rase.okay,okay.dah penat ak dok menaip karangan nie. kalau cikgu Salona bace nie, konfem ak dapat gred D. mane tak nye, grammar, singkatan ayat nye. tak gaye bahase melayu. dah gaye bahase JAWA dah ak nengok nye. XD. k lahh wey. ak chow. jgn rindu okay?:).HAHA. salam:)

11:34 PM