hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





kemurungan?
Friday, January 21, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps
 dua kali ak melamar kao. kao tolak ak mentah mentah=='. sedeh betol ak. haih,lepas ne kite putus hubungan selamnye;(.
ini bukan putus cinte er--. ini luahan hati insan yang tak dapat tawaran MRSM T.T. gedik beno MRSM,tak nak time ak.takpeala. maybe betol cakap kawan ak si Syazlin Shuib. maybe,mase depan ak kat panglime lebeh cerah:).
 bak kate syaz:
Relax intanggg, org yg duduk mrsm tu budak semua berjaye pun. Mane taw kau stay panglima besar nanti kau jadi pengerusi kelab ahli bina badan Malaysia ke. Yg skolah mrsm tu main ting ting depan umah je ^^
papepon,thanks syaz,izzah ismuel,silah,kiera,fattah,syaz,fier&&yang laen laen sebab korg selalu support ak tak kire la time ak  jatuh terjelepok kea, time ak meraung tak tentu arah kea, ak appreciate sgt sgt;).

-harinie mood ak tak baek sgt la.sume mende ak buat hary ne macam tak kene==.ak pon tak tahu nape.Ya Allah,mintak mintaklah besok dan seterusnye akan bertambah lancar.AMIN;)-

9:58 PM