hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





merepek
Monday, January 17, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps
sejak  kebelakangan ne makin selok pulak ak bab memasak==', MEMASAK? kalau kawan ak yang kat shaks dulu, ak rase maty hidup balek diorg tak caye. HAHA. entah lah. dr mane soundwaves yang masuk kea ear canal ak --->memukul gegendang telinge ak ---> masuk ke auditory nerve --->akhirnye berjaye menghasutt otak ak utk menambah satu lagy kerjaye iaitu memasak:D tapy agak  sedeh jugak la sebab peluang nak memasak tuh takdea sgt. almaklum la. sekrang neh tgh busy.holiday dah takde==.bile terengat balek, keje sekolah ak tak sentuh lagy.HOHO:D.ak sekarang sedang menanti approval ak kea MRSM:). mintak mintak lah dapat:). kalau tak, stay panglime pon okay jea:D

budak yang bername_____________ cakap ak dah berubah? ye er?==.HAHA. entahlah. ak pon tak tahu. maaflah kalau perubahan ak tidak menyenang kan kao:). tapy, ak berubah untuk ak, bukan utk org laen. papepon, terime kasehh kerane sentiase 'take care' pasal ak;)

dah dah. ak nak makang.nnti jumpe lagikkk:D
P/S:ne post ak yang ke-50.WARGHXD. *Selok:)
salam perubahan:intang:)

9:15 PM