hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





ohoi!:D
Tuesday, January 11, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps


assalammualaikum && hell-ohh sume:D. setelah penat lelah ak menghabiskan satu hary y memenatkan, akhirnye sampai jugakk waktu ak bolehh duduk atas katill empuk nehh sambil berkubang dalam selimut &&menghadap laptop sambil jari jemari ak menggedik sane sini menekan keypads nyehh:D.ceh ceh. yea la. ak agak happy la. sebab ak dapat balek duduk dalam bilek ne setelah hampir due bulan abg ak y conquer. HOHO:). papepon, sambil mendengar lagu nelly-just a dream neh, ak terengat pulak fier call ak tadik. boleh pulak die mimpy, ak ade handset wane hijau striking yang slide punye=='. HAHA. rindu nak mesej nn ak lahh tu sampai termimpy-mimpy pasal ak.HAHA. sebenarnye, ak pon tak tahu natang mende ak nak tulis kat cnie. baru lepas jawab soklan add math. otak ak dah penuh dgn calculation jeh, so idea nak menulis blog nehh tersepit kat celah celah nombor index yang baru ak belaja tadik.gagaga~ 
kite cite pasal sekolah jehh er? HAHA. kecean korg. balek balek ak cter pasal kelass ak.=='. biase la. org semangat sekolah. cam gini gaye lah^^'. kite start dengan bilangan student dalam kelas ak yang makin BERTAMBAH:O. tak ke gile hapee kelas ak ade 60lebeh students. duduk berhimpit macam duduk dalam kawasan setinggan . cikhu yang masuk pon dah naek pusing nak handle students yang dok berpotpet tak tentu hala=='. kadang kadang ak tengok crkgu macam syok sendirik jea cakap katt depan tuh. ehee^^'.esok ade lagi y masuknye. nak taruk mane diorg.ak rase esok kelas ak tak gaye kelas,sebijik sebuntat gaye pasar malam dekat umah ak ade arh=='papepon,tengok la ape y terjadik esok:). anyway, ak rindu sama kiera dan silah;(.
nasib baek hary neh tak hujan. so, balek tadik takde la rupe gaye kerbau baru lepas berkubang. tapy, tak suke jugak kalau panas panas, pagy pagy mesty ade assembly. dah la kene berdirik. sumpah penat.makin hari makin rapuh tulang bontot ak=='.haih.
balik rumah sepety biase, makan terlebeh dahulu, semayang, rehat japp and then baru nak pegy mandik. pastu buatlahh HW*rajen tak?XD. ehee. dan sampai lah malam nehh baru la ak berkesempatan nak online. hah! cakap pasal online, ckgu ak cakap FB akan ditutup tak lame lagyD;. mane bole gnie. dengan FB la ak bole jumpe kwn2 lame=='.memang ak tempah tiket & fly ke uma mr.mark tuh, buat mogok;p ak harap desas desus neh cume khabar angin yang akan hilang sekelip mate shje;(
dah panjang panjang ak dok menaip neh, mate ak dah tekebil kebil. maybe die nak cakap'intan,ka tak nak tido,ke?' so, diseababkan ka dah banyak bejase kat akuh*walaupun ak tepakse bermate empat katt sekolah==', ak rase ak patut berhenti takat cnie. okay!jumpe nnti:D
salam sayang:intangg:D

10:39 PM