hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





one day to go:)
Thursday, January 27, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps
Assalamualaikum. one day to go, and then kite akan cuti seminggu;D. trase macam nak melalak satu cenderwasih,punye la selok cuti seminggu.al maklumla.budak menengah atas kan. tak sampai sebulan bertimbon simbol & name pelik y kene ak sumbat dalam otak neh==. papepon, diorg ramai kua cuti ne.nak jumpe kawan;(! asyik asyik katt FB jea nn korg, bile kite nak jumpe. haih. tapy ,one thing y tak best, lepas bukak sekolh tak dapat dah jumpe sume kawan. ade y pindah sane sini. papepon,ak doakan korg yang terbaek terutamenye, si pipi chubby shaidatulnajwa:), si comel amalina alyaa:)ketua kelas berdedikasi faiz kasyidi:), si bijak dini dalila, yang akan dirindui mastura&aini;). hope korg buat yang terbaek kat sekolah baru.kami disini sentiase mengingati anda.
the memories that we share , i wont keep it in my mind. ill keep it in my heart;)
intang loves yah<3

10:37 PM