hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





selok selok: D
Sunday, January 30, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps
HOHO.hary neh mmg best gile lahh dapat kua nn korg.walaupun pd mulenye,harapan ak nak kua dah down sbb mak ak hantar ak lewat. tak sangke ade hikmah: D! sumpah happy gile.tadik smpi Mega, singgah bata japp, beli selipar.*tak mampu beli mende laen. pastu,pegy la jumpe diorg kat jamban karoke:D. Ya Allah, seloknye kitorg dalam jamban karoke tuh, mengalahkan beruk,babun,dan sejenis dgnnnye. nak nak bile join iqa nn ira dalam songbox nyanyi lagu ku bahagia. yang lalau depan songbox kitorg takut nak lalau sebab diorg engt beruk  yang ade dlm songbox tuh.HAHA. dah lepas gy ctuh, kitorg kua tejumpe la aiman boe nn ahmeng. blablabla, pastuh perut kitorg dah mengeluarkan bunyi muzik rock and roll ala ala amy search*dalam erti kate laen, kami dah kebulur. HAHA.so, kitorg stop by restoren alif,melantak macam tak makan setahun: D. and then, pegylah kamiu kea ECM:). jumpe biru kat sane. OMG. rinduk diorg; (. sorreyh tak dapat jumpe lame korg tadik; ((. kitorg pon dah nak masuk wayang tgk khurafat. dah la ak tercicir sorg duduk belakan diorg=='.almaklumla.ak beli tiket lambat dr diorg. yang duduk sebelah ak,dah jantan.tapy,menjeritnye, mengalahkan pontianak dlm cter tuh=='.
pelik hakuu.ak rate cter tuh4/5 la. sebab filem neh boleh dikatekan hampir bejaye membuatkan ak teberak dalam suar jugak lahh.HOHO. and then, kitorg menunaikan solat Asar*(lambat kan?^^" ehee). kitorg lepas tuh,pegyla melantak lagy sekli lg katt food court--'. msty korg engt kitorg neh perut tong kan?: D. HAHA.nak buat camne.kitorg mmg kebulur sokmo.kecuali myza. die tak makan. bak kate iqa:myza die takdek perott. tu pasal die tak rase lapo.HAHA.lepas makang, kitorg pon smyg maghrib. and then singgah rotiboy, and balekk. nak balek punye la susah=='tapy,Alhamdulillah,sampai jugak rumah. papepon, korg korg sume y sye jumpe tadik mmg yang terbaek;).terime kaseyy!*ala-ala alley cats:D
ne ha ak tepek gamba kitorg







syang korg:intangg:)

12:28 AM