hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





truth be told, being an upper form student SUCKS==.
Wednesday, January 5, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps

 assalammualaikum sume:). yeah. dah lame kan takk tengok ak mengepost mengepost ne:) rindu ak tak?HAHA. recently, ak smakin busy disebabkan ak dah berumur 16tahun=='. ouh!sebelum tuh, HAPPY NEW YEAR GUYS.*sorreyh for the late wish:D. ak tak sempat nak menghupdate blog nehh. back to the main topic, hary ne dah masuk hary y ketige ak belajar di sekolah sebagai pelajar tngktan.empat.==. Tuhan je tahu betape serabutnye ak kat sekolah dalam 3ary ne.
first day at school:malam tido lewat. bukan malam! tapy pagy!=='. dalam pukul empat?! kene bangun pukul enam. muke ak bangun tido dah ade gaye macam org asli, beruk,babun blablabla. sume ade=='. dengan berat bontotnye, pegy la mandy. dah la sejuk, menggigil ak mengalah kan org y tinggal dalam iglu kat kutub utare=='. sampai sekolah, ade lahh rase semnagt cket sbb dpt jumpe kwn. al-maklum lah, sebulan ytak jumpe, mcm sedekad==. nasib baek hary tuh hujan, takde assembly.yeay!:Dmasuk kelas, perangai sorg sorg tak berubah. ak engt diorg ne makin matured=='. engtkan panas ke petang,ttbe hujan ribut petir yang datang*eh, laen macam bunyi peribahase ak nie--'.nak denga sorg sorg ckgu dok katt depan mmperkenalkan dirik diorg, ak kat belakang, siap membuat peta kosongXD, balik darik sekolah, dalam pukul empat ak tido, sampai nak ke maghrib. penat y teramat lahh katekan.
second day:seperty biase, ak tido lewat=='. macam mane la ak nak tido kalau org sebelah ak dokk berdengkur.haih.katt sekolah, same thing happened. tersengguk sengguk, terhantuk hantuk, terkebil kebil*simptom kekurangan rehat seperty biase. tapy, ak agak happy jugak sebab ak bawak bekal . tak payah ak bersesak sesak dok berubut beli mknn kantin. ape kejadahnye kantin dok jual nasikk ciputt mcm nak kasi tikus makan=='. ayam jgn cakap la. besor lagy saiz pemadam faber castle ak drp saiz ayam kantin=='.bak kate ckgu, barang naek harge.haih, redho je lahh:S,balik sekolah, mak ak nn ak keliling la rumah rumah nak carik rumah sewa. ouh!kotorg akn move out!:D.GAGA~. happy lahh jugak sebab mak ak cakap kalau bole nak duduk IM kea, kawan ak katt IM ramai cket. tapy, still, bile pikir balek, sedeh la nak tggalkan cenderwasih tercinte;(. eh,eh! ak dah msuk topik laen. haih. sambung hary ketige pulak=='
third day:TIDO MENCUKUPI.HAHAXD. *tapy, still mengantuk kat sekolah, hary ne orientasi. tak supe gaye orientasi ponn=='.kene pilih kelas aliran hapee nak masuk. ak kalau ikutkan, nak amek course bieber kea eminem kea, tapy, yang ade aliran sns, sstera. haih=='. menyusahkan ak jehh:S.nak kene beloja ADD MATH, ak maseh tak bersedie lagy la. kene belaja bio.fizik,kimia, gosh, ak takk tahu sampai bile ak boleh struggle belaja killer subjek ne. kalau lahh ak jumpe sape yang suggest kite belaja subjekk@ nehh, sekarang jugak ak culik die, masak die buat nasik ayam==.HOHO.kejam tak?pastuh,gelak gelak, potpet takk habis habis. well, itu mmg rutin wajib geng biru.HAHA.tak lame pas tuh, baru ak pasan 3 org dah ghaib dr kelas kitorg. yea la. mencarikk sirna kattt teknik. patutlah, kelas dah agak kurang bising.sedeh jugak la. yea la. kalau nak pindah,tunggulah ak pindah dulu.ceh,ceh, kao sape intan nak halang diorg pindah. papepon, korg still dalam ingtan ak and IMY fucken much;(.dah habis sekolah, balik makan makan, semyang, dan disinilah ak sekarang sedang menaip menatang neh.HAHA.
-the end-
so, sekarang korgtahu betape susahnye, jadik upperform. ak suggest korg move out ke luar negare, sebaek shje amek exam PMR korg. okeh?GAGA~
salam upperform dr Wan Intan Nadiah bt Borharuddin:)

5:36 PM