hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





exam yang memeningkan.
Tuesday, February 22, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps
Assalammualaikum. tak jawab dosa:)
ni hampa nak habaq sikit. kat hang. *tak sabit ckp loghat utare=='.papejea lah. minggu depan kami examination pertame utk tahun ne. ak tak tahu nape, tp ak rase mcm ak tk bersedie lansung nak menghadapi dugaan*ceh cehwahh: D al-maklumla,duduk rumah bukan study pon.selalunye macam ne lahh.

intan:hari ne nak tak nak ak kene belaja jugak!
......
......
seminit setengah saat kemudian
......
.....
*log in FB =='.
....
.......
dah 4 jam lepas tu,
intan:tak leh jadik ne! ak tak study lagik!Alamak!:O
....
...
*mengambil buku bio dan terus membacanye
....
*setengah saat kemudian.
intan:ZZZZZZZZZ.krohhhh.
---THE END---

mende ne berulang sehinggalah hari exam & ape y terjaadik pada tuan empunye badan ini?
melopong mulut tak boleh nak jawab satu hape.
keluar result:menangis tak berlagu katt ctu.


ak terfikir lahh kan, kalaulah ak ade cermin mate macam dalam citer CJ7 tuh. dah lame ak beli=='. boleh ak skodeng Nina Farhana punye Examn paper.ehee;) die ne budak bijak kelas ak kalau korg nak tahu:)
ehee.time ne die tak pakai lagi spek mate tuh:) tu die tgh pandang budak cerdik kelas die.HAHA

P/S:ak lupe nak cakap.ak dah tuka lagu Bukface -Dunia katt blog ak:). FYI,i admit it that i rarely listen to the Malaysian's song but i freaking lohvv BUNKFACE;).  *heyya, bukan ak nak belagak ke hape. cume lagu tak menepati citarase ak jehh okay. at least, ak suppot local band kite kan?:). so, BUKFACE all the way!:D

6:37 PM