hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





piece of artwork to be shared:)
Friday, February 11, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps
 Assalammualaikum:)
okay.first first kite story mory langgar lori dulu err. one day my friend and i,*ceh tibe speaking=='.
okayla,ade la kawan ak sorg ne die meme tahu ak minak soni.(tak faham?translation=kawan ak sorg ne memang tahu ak minat bab mencipte mende mende ngarok lagy takdek pekdoh ne:).pastu die pon kasi la link nie. click sini:) whoa!sumpah macam y ak carik selame ne. best doe tgk diorg buat artwork y comel comel. ak cek la se se.tengok y mane bekenan menjadi idaman kalbu*ceh ceh.HAHA. tibe tibe, ak nampak satu artwork y sgt menarik haty:D. simple je care nak buat die.ak malas nak bebel panjang,korg tgk jea care care nak buat  artwork tuh.ak dah tepek bawah tuh:


tepung cap lembu.ehee.ikut korg la nak gune tepung brand hape. y pasti adek beradek tepung er;)

 sikit air*jgn banyak sgt,jgn sikit sgt:)





gunting,gam UHUK UHUK!eh eh,gam UHU^^". maris, pecungkil taek gigi.HAHA. yang tak gune lagy tao.jgn la kedekut sgt,gune y korg dah buat korg gigi korg=='




ayak tepung macam korg nak buat jemput.eh!lupe nak cakap.isi garam cikit.ak pon tak tahu ape fungisye.tapy,ikut jelahh kan:)pastu korg bentuk la bentuk mende korg nak. tak kesah la korg nak buat beruk ke, harimau ke, ikut korg la:)janji ade bentuk^^yang ne penting:TINGGALKAN SEMALAMAN utk biarkan die kering dan keras.



hah,ape lagik, cat lah lepas dah kering kan:D. seronok time ne.ehee:)


saje gedik letak due gamba:)




yang ne bentuk 'heart':)





HAAA!yang ne y dah siap:D. okay tak?!HAHAHA


yang ne dari atas:D. ehee.


HAHA. so macam mane?okay?!penat lelah ak buat mende ne tao.biase la. nak belajar, mesti ade pengorbanan. so,ak harap, mende ne boleh jadik somtink useful for all of u utk dipraktikkan.*cakap JAWA^^'.
salam sayang:intangg:)

8:43 PM