hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





tehh-one--doe
Saturday, February 12, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps
Assalammualaikum:)
HAHA. cube tgk title post ne. korg faham dok? HAHA. act,nak spell die cenggini-TAEKWANDO. pape jea lah.==. pagy tadik ak bangun pukul 8 lebeh,dah siap mandi lagik: D. punye la semangat nak pegik menjalani ujian ketahanan fizikil bertempat di kem tentera---.tettt.ak dah start merepek.sebenarnye pegy taekwando dekat dewan IM2 jehh.selok tulis lebeh lebeh. ak sampai dalam pukul 9gitu.engt dah lewat dah. rupe rupenye ak paling awal =='.tunggulah dalam kete smbil menunggu Nad && Vogi muncul.punye la tunggu. batang hidung diorg pon tak nampak==. ne sah buat taek mate dekatt rumah. dalam 9.30 pg, muncullah Sir Michael Tan yang dahh mengajar ak sejak ak darjah due ke tige. lupe dah.ak pon sbnrnye engt nak balik jea sbb diorg tak dtg. tapy,alang alang dah sampai baek pegik terus kan. masuk jehh terus jadik blank=='. ramainye budak budak.&& pastu, kitorg pon stretching/warm up/ memanaskan diri. baru stretching kaki ak dah teketar ketar. mmg kantoi la dah lame tak exercise.haih,dah la segan pakai tali pinggang hitam tapy, satu hape pon tak engt. kene la start dr basic. buat malu jehh. takpela, org cakap belajar tak perlu segan,kalau tak macammane ilmu nak masuk kan?:)dalm pukul 9.15 abes kelas. kaki ak tak yah cakap la. kalah org parkinson. punye la penat. papepon, ak still gembira sebab dapat mengurangkan lemak lemak y terkumpul dalam badan ak ne.oo,selame ne kau sedap bermaharajelela dalam badan ak, padan muke hary ne kao dah kene HALAU;p. HAHA
ni lah seni taekwando. korg belajar mempeetahankan diri. tak yahh nak memakai bodyguard berpuluh. kan save duet:)

inilah harapan ak. nak masuk tournament * menang tahun ne:). mintak mintak lah menjadik.Amin:). bukan senang tao. kalau korg gentar dgn lawan korg, semangat lawan takdek, jgn harapla korg nak masuk gelanggang lawan. tekencing teberak korg kat ctu dulu==.nak nak ak ne, dah la 2tahun tinggal taekwando. satu habuk ak tak engt. haih==
dah,ak target nak online sampai pukul sembilan. sekarang tepat pukul sembilan.nak kene OFF dah la.;(. exam nak dekat.ADD MATH test ak markah haprak. takat lulus jehh. baru la ak ade kesedaran nak belajar. dah,dah. byebye sume:)

9:01 PM