hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





:D
Thursday, March 17, 2011

Any Comments? :O 2awesome peeps



Assalammualaikum

okay.first first,nak mintak maaf,ampun &seangkatan dengannye sebab dah lame tak posting. bukan mengajuk,bukan tiade mase, punca utame: internet meragam tak tentu pasal.punye lah sakit hati:face22:. stress ak tak online seminggu.okay,nampak sgtlah kat sini sy mmg addicted to internet kan?:face46:.so,bile internet ak pergi ber'cuty', ak pon decide lah nak beralih ke second-most-feveret-hobby ak iatu memusnahkan segale ape y boleh dikitar semule di rumah.HOHO.
----
actually,pada suatu hari,di malam y sepi,merepek merepek! okay, sebenrnye, adik ak die kene buat projek kitar semule, so,kebetulan ak nampak die gunting satu kotak y die cilok dr mane, ak pon tak tahu.so, ak menyepai lah sebeloh die nak tengok ape die buat. last last,ak yang buat mende tuh.bukan die:face39:.jom tgk:r:




chopp!ape nak buat dengan kotak y minah montel ne(adik ak) dah gunting ne?
okay,ak gam bahagian yang kecik tuh and then,sambungkan dengan bahagian y beso, so dapatlah satu kotak :face9:

ape lagy,corakkan lah mende tuh.korg nak lukis gambo beruk ke, babun ke, ikutlah. kreativiti sendirik kan?:face28:ape lagy,CAT lah pastu!whoa!ak suke keje neh.ehee, and then touch-up sikit sikit.:u:

okay,dengan bangge lagi kembang kempis hidung ne:D
:face44:
:face44:
TADAA:D


so,korg suke tak?tak suke?boo jea:d:.HAHA.dah dah, nnti lah sy posting posting lagy er:D.chow.byebye.tatatititutu.kejap nak cakap, sory lah,sy still gune bahase ak+sy.sedang membiasekan diri utk berbahase sy.harap maklum&maaf er:face12:
p/s:jgn rindu:face54:

2:34 PM