hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





Friday, March 18, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps



Assalamualaikum,
Selasa hary tuh kami sempat lah hang out kat bandar same same. wah!happy lah dapat kelua selepas stress exam mcm tingtong dn internet mcm beruk:11:. so,first first sebenarnye kelua dgn fier,tapy sekejap jea. pastu kelua dgn mereka mereka y otaknye same naek ngn sye disebabkan kestressan akibat minggu exam arytuh.so,kami enjoy lah puas puas.anyway,malas lah nak tulis panjang panjang. korg tgk jea lah sy dah tepek gamba kat bawah tu.sorry lah gamba ade sikit jea. internet jd lembap,so susah nak upload.Shafiqah Marzuki A.K.A si comel, sorreyh sy cilok gamba awk er:face46:cube tgk gamba tuh,comel kan kami.:d:! HAHA. okay,anda boleh kerat kuku jari sy sebab perasan terlebih.dah,dah.tgok jea lah bawah tuh:)








a moment that ill never forget.thanks guys for cheering up my day:face19:

you make me smile like the sun:26:,
fall out of bed,
sing like a bird
dizzy in my head
spin like a record:74:,
crazy on a Sunday night,
you make me dance like a fool:131:,
forget how to breath,
shine like gold,
buzz like a bee,
just the thought of you can make me smile.
ouh,you make me smile:face57:

p/s:finally,post kali ne sy tulis sy,awk.terharunye;)
love yah:intangg:D

5:51 PM