hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





rindu;(
Saturday, March 12, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps
Assalammualaikum:D
wah,wah.lame tak ber-blogging kan?:). al-maklumlah.stress exam macam hampeh=='. eh kejap kejap. nak bangge sebab first time tulis post waktu subuh gini. takdek lah org nak mengganggu kan:D.aa,sebenarnye taak tahu ape nak tulis.korang layan jea lah sy merepek dekatt blog ne er?:)
----
this week, full of exam.tak perlu terang memanjang. sebab mcm lah korg kesah ak exam ke dok kan?:)
----
minggu depan, ouh hari ne,dah start HOLIDAY.whoa!best mmg lah best. tapy, semalam last day sblum holiday, sume berbye-bye bye-bye mcm takkan jumpe sepuluh tahun, tu rase sedih siket. ouh,akan rindu anda semue:)
----
anyway, holiday engt nak hang out dengan membe lame. dah lame tak jumpe korg kan?tapy,diorg nak ke jumpe ak* ayat sedih.HAHA
----
semalam satu dunia gempar dgn Tsunami y berlaku di Jepun. nak menangis sy tengok.terasa betapa kerdilnya kite sebagai hamba Allah.ape y mampu ak lakukan, hanya berdoa sahaja.
----
okay dah!sy malas nak post panjang panjang.bye.
SALAM:)
p/s:sory lahh. bercampur bahase ak&sy=='.

7:28 AM