hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





Tuesday, April 5, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps
Assalammualaikum.
so, it's been awhile since i post something new here:) yeah,i've been busy decorating my class and Alhamdulillah, finally, my class didnt look like a pasar malam anymore:face50:. it takes 3 days and we are working so hard and till now, my back stilll hurts .but, i dont really mind as it worth thousand times to see our class whole-new-freakingcute-look:face69:.jom tengok gamba y sy dah tepek kat blog ne:)P/S :sory Idham cilok gamba kau jea:)






okay, maybe i shall stop praising my class sebab sy tahu, ade antare korg y akan cakap
'hekeleh minah ne, aangkat bakul sendirik"
'hekeleh minah ne, syok sendiri'
kan?kan?kan?:face74:


actually,this isnt the main topic here. i'm gonna talk about
BEING BLURRED:face14:

so,tak dinafikan, sy memang lah teramat nye lembap nak faham bile ade org story/sindir something dekat sy.
contohnye:
manusia:intan,kau ne OB tahu dok?
Intan: OBI? mende tu?
manusia:Kau ne Orang Bengong, Bengap &seangkatan dengannye.
Intan:ouh,yeke? dah I tu utk ape?
manusia:I? mane ade I:face53: lah*(sambil buat muke pelik)
Intan: lah, dak kau cakap ak ne OBI. O-orang B-Bengap I=untuk ape?
manusia: HAHA. ak cakap OB lah. bukan OBI! HAHAHAHA
Intan:lah, mane ak tahu.tu pasal ak pelik.
manusia:mmg sahlah kau ne mmg lembap:face32:
----
macam tu lah jugak al-kisahnye. err, sy pun tak tahu lah nape. maybe, saraf nak interpret data tu loose kot.tu pasal die loading siket.
bak kate diorg:
Miza:'bakpe la susoh sgt nak cakap ngn mu ne,mu korek telinge dok?!":face30:
Ira:'HAHA, ape nak jadi lah kau ne Intan. sokmo blurr.keje sekolah dah la tak siap":face16:
Izzah:'HAHA, kau ne mmg pending lah!':face33:
Absha:"eeee!geramnye ak cakap ngn Intan!loading sokmo!':face22:
Idham'ak rase kau ne takdek kawan la, tu pasal kau jadi gini':face33:
Mira:Intan mmg gini.ak pon tak faham die ne bakpe.:face53:
Zafren:kau ne ade maslah ke Intan. loading habes!:face59:
Fara:HAHA!Intan,Intan-.-'
Arehf:'loading ak pun,takdek lah teruk mcm kau':face41:
Najlaa:'takpe,kite se-Geng'*(ayat ne jea sedap siket denga)
Iqa:Ya Allah, ape nak jadi kau ne Intan.:face60:
---
haih,i've tried a lot of ways just to make sure sy tak ketinggalan dalam ape2 topic y korg cakap, but still, i'm stuck and cant figure out what was actually all of you are talking about.:face59:. sorry guys.kadang kadang ak pun kesian kat korg sbb kene ulang bejuta kali,barulah ak faham-.-

si loading:Intang






3:50 PM