hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





Monday, May 30, 2011

Any Comments? :O 1awesome peeps
Assalammualaikum. yeay. Its H-O-L-I-D-A-Y:D.kau orang rindu ak kan? oloh oloh,jgn menangis.-.-' *hantuk kepala*so, bila cuti dah datang, ak memang lah tak boleh mengelakkan diri dr duduk diam, goyang kaki, tangan dekat rumah.so, ak dgn hati gelisah,gundah-gelana meng-you-tube lah & search kalau kalau ade something y agak berfaedah boleh ak buat. search punye search, ak terjumpelah origami cube:)
:113::113::113::113::113::113::113:


bagi korg y dah tahu ttg mende alah ne, tahniah. dan ak memang ketinggalan zaman. -.-
kau hamek 6 helai kertas segi empat samo:0
lipat empat:)

lipat hujung.(satu hujung kat bawah, satu hujung kat atas)
lipat:O

lipat lagi-.-'
&lipat.

yang bahagian lagi satu tu pon buat mende y same:)

lipat punye lipat jadi macam ni lah. alaa, ala-ala alat ninja lah jugak bentuk dio ne:0

kite perlukan ENAM.kalau korang rase dah malas, tak yah buat ah. ak pun naik lenguh tangan buat enam mende ni-.-'


korang pakat ah sambung sambung mende ne.last last, dah jadi cube korang colour ah ikut suka hati korang eh.


last last.TADAA.*tepuk tangan* yea, ak tahu mende alah ne tak nampak mcm cube pon. ak stress dok menyambung mende-.-', pas ceroh die still ado lobang lobang.haih. okay la, first time buat kan.
-----
anyway, ak ada jugak lah niat nak menconteng baju eh. bukan conteng hapee. design satu baju. ak nak beli marker t-shirt and baju plain white. ak dok sabo eh nak kua so boleh ah ak beli barang barang ne.


ne disign first ak.ak buat simple parok sebab kalau ak buat complicated sgt, susah pulak nak menconteng baju plain tuh kan?:)

HAHA. second design.so. yea, ak tahu ak colour mcm ape ntah-.-'. budak enam tahun lulus bab meng-colour ne kan? haih

anyway, here some list of the things that i want to do badly:S:
1)perler beads/hama beads
2)designing a shirt
3)polymer clay
4)watch Pirates of Carribean/Kongsi/Kung Fu Panda:D. ape?kau org nak belanje? whoa:0. okay thanks:) ak tuntut nanti.
5) 'jamming' dgn Izzah Ismuel,Absha,Wan Amirah, Idham &lain-lain.
6)ak nak gy KL,Izzah Ismuel, ape macam plan? jadi tak ne?:0.HAHA
7)keluar dgn geng-geng SHAKS.ouh, rindu ah korang!tunggu Rabu ne eh:)
so,takdek lah panjang sgt list ak kan? k,bye:O


11:03 AM