hello.
I lohv to write.Dont ask me why.





random
Saturday, June 25, 2011

Any Comments? :O 0awesome peeps

Assalammualaikum.
whoa.sedar tak sedar,pejam celik,pejam celik,dah lama jugaklah ak biarkan belog ne bersawang:O
bukan ape, sejak dua tiga menjak ne, makin busy pulak ak dengan macam-macam hal y tak dapat dielakkan. anyway, entry ne ak tulis random jea.ikut suka ak jea ak nak merepek hapee sebab ak sebenarnya takdek main point nak tulis kat blog ne. Anyway,semalam semua makbapak/moyang/adik/akak etc perlu menghadirkan diri utk berbincang dgn cikgu ttg prestasi kitorang. Disebabkan result ak tak berapa nak cemerlang, dan sgt dikenali dgn kes sering tidak menyiapkan kerja sekolah mmg dlm dilemma samaada nak ke ak kasitahu diorg kena jumpa cikgu atau pilihan kedua buat-buat taktahu jea. So,pagi Jumaat semasa mak ak otw hantar ak kesekolah,barulah terbuka hati ak nak kasitahu mak ak-.- ehee,Mak ak tak dapat dtg ke sekolah:O.Lega jugaklah,kalau tak ada jugak habis kantoi rahsia perangai malas ak kat sekolah-,-'
----
Kitorang dapat cikgu Physic baru:O
Ya Allah, kitorang belajar dgn cikgu tu pasceroh gelok jea.
Cikgu ne jenis gelabah sikit,al-maklumlah cikgu praktikal.Time dia gelabah tu,mulalah tersasul cakap.
Ayat yang sebenar: Berat tiada kaitan pon
Cikgu Phyisc kitorang:*dnegan muka semngat*berat tiada KAITON
Mana tak terciritnya ak gelak situ-.-'

----
hmmm, sebenarnya ak tak tahu dah nk post mende.Ak baru lepas menghabiskan beberapa jam semata-mata mengemas bilik ak.Try ulangkaji Addmath ,tapi 5minit lepas tu,kepala otak dah jadi biul.so,disini ak, cuba melepaskan stress menaip sesuatu yang tak membawa apa-apa makna untuk kau.cukup untuk ak sahaja yang memahami.

P/S:puji orang pun salah ke?:O

when the world says give up,hope whisper try it one more time.
kbye:Intang

5:29 PM